Update n.a.v. de persconferentie

Noodopvang aanvragen

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Gisteren hebben we in de persconferentie gehoord dat de lockdown wordt verlengd met drie weken, tot 9 februari 2021. Wellicht is het mogelijk dat het basisonderwijs en de kinderopvang eerder open mogen gaan, op 25 januari. Daarvoor moet er eerst meer duidelijkheid komen over de rol van kinderen in de besmettingen met de Britse mutatie van het coronavirus. Het is onduidelijk wanneer er een besluit genomen wordt dat het basisonderwijs en kinderopvang weer open kan gaan. We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten, zodra er nieuws te melden is, zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

 

Heeft u de afgelopen week gebruik gemaakt van de noodopvang omdat u in een cruciale beroepsgroep werkt, dan kunt u zich voor komende week opnieuw aanmelden.

Wij vragen u nadrukkelijk om, indien u niet beiden een cruciaal beroep heeft, uw werkgever te benaderen om mee te denken in een oplossing. We gaan er van uit, dat indien u noodopvang aanvraagt, u alle mogelijkheden tot vervangende opvang heeft onderzocht.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Namens het team KC Sint Jan,

Marion Kramer en Simone Rock

 

corona corona