Aangescherpte maatregelen op het KC

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Naar aanleiding van de persconferentie en in overleg met de ‘projectgroep Corona’ van Blosse respectievelijk het College van Bestuur, worden de maatregelen bij ons op het kindcentrum aangescherpt. Dit besluit is genomen, omdat wij zien dat het aantal besmettingen ook in en om Waarland oploopt. Steeds meer ouders, familie en vrienden raken besmet. Om grip op de situatie te houden, zetten wij voor u hieronder op een rijtje wat vanaf heden van toepassing is.

- Er vinden geen oudergesprekken meer plaats op school. Gesprekken die gevoerd moeten worden, zullen via Teams plaats vinden.

- MR, OV en OC vergaderingen zullen vanaf heden doorgang vinden via Teams.

- Vanaf nu zijn bezoekers en externen (bv. poetsbus, muziekdocente, ‘klaar-overs’ etc.) verplicht om een mondkapje te dragen op het moment dat zij binnen komen op KC Sint Jan.

- Bij het brengen en halen van uw kind(eren) (groep 1 t/m 4) wacht u op het schoolplein. Houdt u 1,5 meter afstand van elkaar! 

- Houdt u de looproute a.u.b. aan! U komt binnen bij het hek bij het zebrapad en verlaat het plein via het hek bij de fietsenstalling. Dit vraagt nog steeds aandacht.

 

Wij willen hiermee een duidelijk signaal afgeven en er alles aan doen om een verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Discussies over nut en effect van mondkapjes gaan wij niet voeren. Wat we tot nu toe hebben gedaan was niet voldoende.

Laten we helpen voorkomen dat we morgen geen leerkrachten meer voor de groep of geen pedagogische medewerksters meer hebben die zorgen voor uw kind(eren).

Wij hopen op uw begrip, samen gaat het ons lukken!

 

Namens het team KC Sint Jan

Marion Kramer en Simone Rock

update update