Update rondom het coronavirus 01-04-20

Sluiting gaat door (geen grap)

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

U hebt het waarschijnlijk al aan komen zien. Gisteren heeft de Minister- President bekend gemaakt dat scholen en opvang gesloten blijven tot 28 april 2020. Alleen de noodopvang blijft open. Dit kan voor sommige een opluchting zijn, want er is duidelijkheid. Anderen  vragen zich af hoe zij dit de aankomende weken zullen regelen.

Nogmaals willen wij benadrukken hoe trots we zijn op u als ouder(s)/verzorger(s) en ook op de kinderen die enorm hun best doen om het beste uit de situatie te halen. Onze dank gaat vooral ook uit naar de leerkrachten en opvang-medewerkers die dagelijks ervoor zorgen dat kinderen opgevangen en begeleid worden. Ze zorgen goed voor uw kinderen omdat u aan het werk moet gaan. Leerkrachten voorzien het werk van de kinderen waar mogelijk van feedback, geven instructie op afstand en stellen zich via video beschikbaar om tegemoet te komen aan de sociale en emotionele behoeften van uw kinderen, onze leerlingen. VAN HARTE BEDANKT IEDEREEN!

Wat betekent dit nu voor de aankomende weken, tot aan de meivakantie? Wat onze aanpak en onze manier van ondersteunen en begeleiden betreft, komt er geen grote verandering. De leerkrachten zullen ook in de aankomende weken met u contact houden via de bekende kanalen. Nogmaals, graag de tijd tussen 10.00-12.00 uur aanhouden. De leerkrachten hebben ook hun rustmomenten nodig. 

Verder blijven wij benadrukken, dat wanneer wij iets kunnen doen om te helpen, verlichten of gewoon even kletsen, voelt u vrij om contact op te nemen. Wij zijn nog steeds dagelijks van 10.00-12.00 uur telefonisch op school te bereiken.

Handige tips hoe omgaan met deze bizarre situatie kunt u ook vinden op de website van Blosse, www.blosse.nl 

Nu nog even volhouden en vooral afstand houden. Samen komen we er wel doorheen!

 

Met hartelijke groeten,

Marion en Simone

 

AFBEELDING NIEUSBRIEF AFBEELDING NIEUSBRIEF