Nieuwsbrief- update 27-03-20

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

De tweede week zonder onze leerlingen op school! Het voelt nog steeds heel raar. Hier willen we zeker niet aan wennen.

Hieronder een korte update hoe we de volgende week ingaan.

- We gaan de derde week van de sluiting in. Dinsdag a.s. zullen wij van de minister horen of wij wel dan niet na 6 april open gaan. Te zijner tijd ontvangt u meer informatie.

- Vanaf maandag zouden de kinderen van de groepen 4 t/m 8 online opdrachten kunnen maken en inloggen via Basispoort. U hoort van de groepsleerkracht via Fiep wanneer dit van toepassing is voor uw kind en welke opdrachten gemaakt zullen worden via Basispoort. 

- Fijn dat de kinderen zoveel contact zoeken met de leerkrachten. De behoefte om elkaar te zien of te spreken is wederzijds. Wilt u de kinderen a.u.b. helpen herinneren dat dit tussen 10.00 en 12.00 uur mogelijk is. Op andere tijden hebben de leerkrachten andere taken en zullen ze de kinderen dan niet meer te woord kunnen staan. Het organiseren van het online onderwijs vraagt een grote inspanning van de leerkrachten, wilt u uw vragen via Teams of mail stellen. Alvast bedankt!

Groot compliment aan jullie als ouder(s) en verzorger(s). Door jullie optimisme en de vaardigheid het beste uit deze onwenselijke situatie te halen, is er een grote bijdrage geleverd aan het welbevinden van de kinderen. Laten we zo doorgaan.

 

Voor het weekend willen wij u nog het volgende meegeven.

’Blijf niet hangen in het verleden. Dat is voorbij. Raak niet gestrest van de toekomst. Zo ver is het nog niet. Leef in het heden en geniet.’

 

Fijn weekend, namens het team KC Sint Jan,

Marion en Simone

 

AFBEELDING NIEUSBRIEF AFBEELDING NIEUSBRIEF