MR nieuws

ingevoerd op 26-01-2019

Vorige week donderdag is de MR weer bijeengekomen.

 

De kascontrole van de tso is gedaan en besproken binnen de MR. De dag erna is de kascontrole ook met de coördinatoren van de tso besproken. “Overblijven met Edith” wordt door de ouders als positief ervaren.

 

Ander onderwerp wat tijdens de vergadering naar voren kwam is dat de informatie op de website niet meer up to date is. School is al langere tijd bezig met een nieuwe website maar die kan helaas nog niet in gebruik worden genomen. Advies is gegeven om oude informatie wel van de website te halen. Binnenkort zal in de nieuwsbrief naar ouders toe ook uitleg worden gegeven.

 

Het kindcentrum is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe missie en visie. Maruska heeft hier uitleg over gegeven.

 

Ten slotte is er nog gesproken over de gymzaal en de nieuwe bouw van de sporthal. School kan een periode geen gebruik maken van de gymzaal. Het is belangrijk dat er wel een plek is voor school waar de gymles gegeven kan worden. School is in overleg met de organisatie van de nieuw te bouwen sporthal om te kijken naar alternatieven.

 

De volgende vergadering staat op donderdag 14 maart.

 

Mochten er ouders zijn die onderwerpen hebben die ze graag onder de aandacht willen brengen, horen wij dat natuurlijk graag. Wilt u een keer een vergadering van de MR bijwonen kunt u uw aanwezigheid doorgeven aan juf Ruda via mr@sintjanwaarland.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens de MR,

Annemarie Jaspers