MR nieuws

ingevoerd op 01-10-2018

Ook de MR is weer begonnen in het nieuwe schooljaar. Vanuit de leerkrachten zijn juf Karien en juf Hannie gestart wat voor een nieuwe frisse blik zorgt binnen de MR. De andere MR-leden zijn dit jaar juf Ruda, Kim Beemsterboer, Rick Bruin en Annemarie Jaspers. Vanuit de directie sluit Maruska aan bij de MR vergaderingen. 

 

De vergadering is gestart in aanwezigheid van twee ouders die graag het voedselbeleid onder de aandacht wilden brengen binnen de MR. Er was een duidelijk stuk geschreven over de ervaringen van de ouders en voorstellen tot verbetering. Het heeft de MR meer inzicht gegeven over wat er leeft onder de ouders en er zijn concrete voorstellen besproken die de leerkrachten binnen het team gaan bespreken. De MR zal dit verder blijven volgen. 

 

De ouderbijdrage is besproken. De OV heeft de ouderbijdrage ook besproken binnen hun vergadering en het voorstel van hen was om de ouderbijdrage dit jaar hetzelfde te laten. De MR kan zich hier in vinden. 

 

De MR laat jaarlijks de kascontrole van de TSO uitvoeren door twee ouders. Naar aanleiding van de vorige kascontrole zijn er afspraken op papier gezet. De MR zal een aantal ouders actief benaderen om de kascontrole uit te voeren. 

 

Er is gesproken over de verschillende informatiebronnen vanuit school (website, mail, klasbord etc). Graag zouden we zien dat meer duidelijk wordt, waar welke informatie te vinden is. Er zal dit schooljaar verder naar gekeken worden door het team van de Sint Jan. 

 

Het was erg leuk om deze vergadering inbreng van andere ouders te bespreken. Mochten er ouders zijn die onderwerpen hebben die ze graag onder de aandacht willen brengen, horen wij dat natuurlijk graag. Wilt u een keer een vergadering van de MR bijwonen kunt u uw aanwezigheid doorgeven aan juf Ruda via mr@sintjanwaarland.nl. 

  

Namens de MR,

 

Annemarie Jaspers