sportkennismakingsmiddagen

ingevoerd op 18-06-2018

Zoals u misschien weet, hebben wij dit jaar subsidiegeld gekregen van de gemeente Schagen ter bevordering van het bewegingsonderwijs. Daardoor geven meester Dion en juf Marjolein al een paar maanden één gymles aan al onze kinderen.

 

Om bewegen nog meer te stimuleren, organiseren wij twee sportkennismakingsmiddagen.

Tijdens deze middagen mogen de kinderen intekenen voor een sport, waar ze niet op zitten.

We hebben verschillende (Waarlandse) sportverenigingen bereid gevonden om een proefles te verzorgen en/of hun accommodatie ter beschikking te stellen.

Wij zijn de verenigingen hier heel dankbaar voor.

De kinderen kunnen kiezen uit:

Bootcamp, kanoën, paardrijden, tennis, voetbal, handbal, turnen, yoga, streetdance, zwemmen en/of judo. Niet alle sporten zijn geschikt voor alle leeftijden. Daar houden we bij de indeling rekening mee.

 

Nu zijn we op zoek naar ouders die groepjes kinderen willen begeleiden (samen met een trainer en/of leerkracht) tijdens deze sportactiviteiten. Mocht u affiniteit hebben met een van deze sporten, dan kunt u dat natuurlijk aangeven. U hoeft deze sporten niet te beheersen. Het gaat immers om de begeleiding.

 

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij zijn en zich opgeeft als begeleider!

Het gaat om donderdagmiddag 28 juni en maandagmiddag 2 juli. De middag bestaat voor de meeste sporten uit twee delen. Halverwege de middag is het wisselmoment. U begeleidt dus twee groepjes. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Kindcentrum Sint Jan

sport sport