Kerstmusical

ingevoerd op 13-12-2017

30 kinderen van groep 6, 7 en 8 uit Waarland zijn alweer enkele weken aan het repeteren om weer een prachtige kerstmusical op te kunnen gaan voeren in de Wulframkerk in Waarland!
De naam van de nieuwe musical is Arm of Rijk!! Ook het Waarlands Kinderkoor zal dit jaar weer van de partij zijn en zingt hun mooiste liederen. Het belooft een prachtige avond te worden!! Dus kinderen, opa’s, oma’s, vaders, moeders en alle andere mensen die gewoon een bijzondere kerstavond willen beleven…… U bent allen van harte welkom op kerstavond, 24 december om 18.00 in de Wulframkerk in Waarland!

Op 24 december om 16.00 uur is er in het Sabinahof een viering met voorganger Diaken Bruin met zang van het gemengd koor, op 24 december is er om 20.30 uur een eucharistieviering in de Wulframkerk met voorgangers Diaken Bruin en Pastor van der Linden met zang van het ritmisch koor. Op 1e kerstdag 25 december is er om 10.00 uur een viering in de wulframkerk met voorganger Diaken Bruin en zang van het gemengd koor.

 

Op de foto staan de volgende kinderen van links naar rechts vanaf achteren naar voren:
Bastiaan Schornagel, Rens Groot, Suus Groen, Pien Veldman, Tess Ruigrok, Sid van Duin, Fenna Duinhoven, Daan Hand, Lilly Haywood, Madelief Stam,
Jelle Zutt, Floortje Beukeveld, Denise Koster, Luna Witte, Luna Kat, Tess Provoost, Noa Stam, Steef Zutt, Stijn vd Leest,
Merle Kamsma, Ines Witte, Jesse Jaspers, Chantal Conijn (baby Jet Hink), Pim Smit,
Lindsay van Butselaar, Inge Duijn, Renske Kamp, Mirthe Conijn, Luca Tesselaar, Jente Pool

Kerstmusical Kerstmusical