Wij gaan staken op dinsdag 12 december

ingevoerd op 06-12-2017

Onze school doet mee aan de staking op dinsdag 12 december! De school is dan dus gesloten.

Wij worden, net als onze collega’s in de zorg, gehinderd door regeldruk, werkdruk en gebrek aan personeel. Wij merken dat u, de ouders, achter ons staan, ook al is een stakingsdag organisatorisch lastig. Dat is fijn!

De nood is hoog. Daarom staken we. Er zijn meer handen in de klas nodig. Dat verlicht de werkdruk. Adminstratie is nodig als het om noodzakelijke administratie gaat. En dat is nu niet het geval. 

Primair onderwijs biedt kinderen het fundament om in onze samenleving mee te kunnen komen. Kwaliteit van onderwijs bestaat alleen als je genoeg goede leraren hebt. Er dreigt nu echter een ernstig tekort aan leraren. Daarom maakt het PO-front zich sterk voor: meer handen in de klas, een eerlijk salaris en minder werkdruk.

Onze collega’s van Stichting Kinderopvang Heerhugowaard zullen de ouders die bij hen opvang afnemen informeren over hoe zij de kinderen kunnen opvangen op 12 december.

Mocht u ook gebruik willen maken van de opvang op deze dag, dan kunt u contact opnemen met de afdeling klantcontact:  072 571 20 45 of stuur een mail naar info@skhhw.nl. 

Maruska Kuin

Staking Staking