MR nieuws

ingevoerd op 06-12-2017

Het schooljaar is al in volle gang en we naderen de decembermaand. Ook de MR is al weer twee keer bij elkaar gekomen dit schooljaar. Vorig schooljaar hebben we binnen de MR afscheid genomen van Marleen Pauw. Op deze plek willen wij Marleen nogmaals hartelijk danken voor al haar inzet binnen de MR!

Rick Bruin is als nieuw lid gestart. Hieronder stelt hij zich even kort aan u voor.

Mijn naam is Rick Bruin.

In 2005 ben ik getrouwd met Diane Bruin en samen hebben we 5 kinderen, Jef, Gwen, Jim*, Fem* en Ted. Diane en ik hebben beiden op de St. Jan gezeten en ik heb nog een jaartje op de St. Jan gewerkt. Sinds 2007 werk ik op de Hogeschool iPabo als docent bewegingsonderwijs en ik denk dat ik met mijn kennis van het basisonderwijs een steentje kan bijdragen aan de MR.

Naast mijn werk en werkzaamheden voor de MR onderneem ik graag iets met mijn gezin, voetbal / sport ik graag, ben ik voorzitter van de IW3 en ben ik coördinator van de trainers en trainingen bij de jeugdcommissie van Con Zelo.

 

Onderwerpen die onder andere al naar voren zijn gekomen zijn het MR-jaarverslag en het continurooster.

Vorig schooljaar hebben wij uw mening gepeild over wel of geen interesse in een continurooster. Hierover hebben wij u voor de schoolvakantie nog een terugkoppeling gegeven. Ondertussen zijn de leerkrachten met elkaar in gesprek over de verschillende mogelijkheden en hebben ze navraag gedaan bij andere scholen. Ook hebben wij reacties ontvangen van ouders met hun ervaringen. Bij de komende studiedag op 6 december zal het team van de Sint Jan weer verder praten over het continurooster. Wij hebben gevraagd of er daarna een bericht kan komen over de vervolgstappen.  

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u ze altijd stellen aan de leden van de MR.  Wilt u een keer een vergadering van de MR bijwonen? Dan kunt u uw aanwezigheid doorgeven aan juf Alma via mr@sintjanwaarland.nl. De MR is graag op de hoogte van hetgeen er onder de ouders leeft.

Rick Bruin Rick Bruin