ku(n)stproject voor de bovenbouwunit

ingevoerd op 09-09-2017

Afgelopen week hebben we u geïnformeerd dat het Ku(n)stproject in Callantsoog niet door kon gaan. Nu kunnen we u informeren dat het Ku(n)stproject, in een iets andere vorm, toch doorgaat! Dankzij de enorme medewerking en inspanningen van de kunstenaars en de organisatie gaan we het project binnen de schoolmuren uitvoeren. Niet zo leuk als op het strand natuurlijk, maar hoe bijzonder is het dat men zich inspant om het project toch bij uw kinderen te krijgen?! We beseffen ons dat het zeer kort dag is, maar we willen de kinderen deze ervaring niet onthouden.

Maandag 11 september komen de kunstenaars bij ons op school. Belangrijk om te weten is dat:

- uw kind kleding aan heeft welke vies mag worden.

- we die dag een continurooster moeten draaien. We zijn om half drie uit. Mocht dit voor u problemen opleveren (wat zou kunnen op zo’n korte termijn) dat kunt u contact met ons opnemen via de mail. Uw kind kan dan tot 15.15 uur op school blijvenen.

- uw kind dus een lunchpakketje mee heeft.

- het fantastisch zou zijn al alle kinderen juttersmaterialen en zwerfafval mee hebben. Normaal zouden we dit zo van het strand kunnen pakken. Dat lukt nu natuurlijk niet. Waarlands juttersmateriaal en zwerfafval is prima.

- uw kind in korte broek, op slippers en met zonnebril op school mag komen....

Ook zijn we nog op zoek naar een aantal ouders die ons en de kunstenaars zouden kunnen ondersteunen bij het begeleiden van de kinderen. Vindt u het leuk om een beetje creatief bezig te zijn of om kinderen te stimuleren en heeft u maadag tussen 9.00 uur en 12.00 uur tijd dan kunt u zich aanmelden via het mailadres.

kunstproject strand kunstproject strand