Zonder samenwerking geen onderwijs

ingevoerd op 17-05-2017

Elke keer ervaren wij het weer: er is een groot aantal volwassenen dat zich inzet om goed onderwijs voor de kinderen mogelijk te maken. Volwassenen die direct bij de school betrokken zijn en ook Waarlanders die zelf geen kinderen in de basisschoolleeftijd meer hebben.

Afgelopen dinsdag vond de sportdag plaats. Van spelbegeleider, kantinejuf, groepjesindeler en EHBO’er tot chauffeur van alle sportdagmaterialen... Meer dan 25 Waarlanders stonden klaar om van deze sportdag een succes te maken.

Aanstaande vrijdag vindt voor de tweede keer Taaldorp plaats op onze school. Ook dan komen weer vele volwassenen in actie. Dit jaar als campinggast, supermarktmedewerker en klant op het terras.

De kinderen uit groep 8 zijn een Movical aan het maken. Decor, film, licht, geluid, bezetting dorpshuis, ondersteuning bij het repeteren... De kinderen zijn eigenaar van het geheel. Zij regelen het verhaal, de liedjes, het script, het decor et cetera. Het belooft een mooi resultaat te worden, maar ook omdat er ondersteuning is bij het proces.

 

Bedankt!

Ook namens mijn collega’s,

meester Duco

NL9110_5 NL9110_5