20 februari: Sportspektakel Warmenhuizen

ingevoerd op 06-02-2017

Elke korte schoolvakantie organiseert Alkmaar Sport een grandioos Sportspektakel in De Meent. Dit evenement blijkt keer op keer een groot succes. Vandaar dat er nu ook een eerste editie van het Sportspektakel in Warmenhuizen wordt gehouden. Maandag 20 februari is het zover!

Speciaal voor deze dag wordt Sporthal De Doorbraak omgetoverd tot een sport- en spelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. Zij mogen lekker komen springen, klauteren en klimmen.
 

Hoe ziet het sportprogramma er uit? De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op grote luchtkussens en onder ervaren begeleiding meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Voor de allerkleinsten wordt er een loopfiets-clinic parcours opgezet. De oudere kinderen kunnen deelnemen aan speciale sportclinics als freerunning en basketbal. Deze clinics zijn gratis. Om zeker te zijn van een plekje in een clinic, kun je je aanmelden via de website van Alkmaar Sport.
 

Openingstijden:
10.00 – 12.00 uur: Dreumes Sportspektakel voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Kinderen van BSO’s, kinderdagverblijven en groepen zijn uiteraard van harte welkom (graag van tevoren reserveren).
13.00 – 16.00 uur: voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Entree:
- € 4,50 p.p. voor kinderen van 1 t/m 5 jaar bij aanmelding vooraf (€ 5,50 p.p. aan de deur).
- € 5,- voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij aanmelding vooraf (€ 6,- p.p. aan de deur).
Begeleiders hebben gratis toegang.
 

Info en inschrijving:

Ga voor meer informatie en inschrijving naar

www.alkmaarsport.nl/sportspektakelwarmenhuizen

Meer informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, 072 548 9239 of communicatie@alkmaarsport.nl.
 

Alkmaar Sport stimuleert zoveel mogelijk mensen uit de regio om te gaan sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. Zij beheert en exploiteert sportaccommodaties en adviseert en ondersteunt verenigingen, scholen en gemeenten. Door samen te werken creëert Alkmaar Sport een schone, veilige en inspirerende sportomgeving. www.alkmaarsport.nl.

alkmaar sport alkmaar sport