Peuteropvang en buitenschoolse opvang in de Sint Jan school!

ingevoerd op 10-06-2016

In het nieuwe schooljaar gaan de Sint Janschool en kinderopvang De Keet nog meer samenwerken. Nu worden opvang en onderwijs nog gescheiden aangeboden; onderwijs in de Sint Janschool en opvang door De Keet aan de Weelweg. Na de schoolvakantie zal de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) en de buitenschoolse opvang (BSO) verhuizen naar de Sint Janschool. De afdeling Huisvesting van Stichting Flore, het schoolbestuur van de Sint Janschool, heeft ervoor gezorgd dat er een ruimte in de school wordt aangepast in de zomervakantie. In het nieuwe schooljaar is er dan een gezellige en uitdagende plek ontstaan waar jonge kinderen zich op speelse wijze kunnen ontwikkelen en voorbereiden op het basisonderwijs.

De leidster van De Keet zijn gecertificeerd in het voorschoolse programma Uk&Puk. Dit programma, onze gezamenlijke visie en de ervaring in het onderwijs van onze medewerkers zorgen voor een goede aansluiting met het onderwijs op de Sint Janschool. Dit garandeert een soepele doorgaande lijn in de ontwikkeling van uw kind(eren).

Meer informatie over peuteropvang vindt u op www.kdvdekeet.nl en www.sintjanwaarland.nl. U kunt ook bellen naar 0226-720207 (optie 1), of een afspraak maken voor een kennismaking.

de Keet de Keet
uk uk
Flore Flore
sint jan sint jan