Lente in de kleutergroepen

ingevoerd op 14-03-2016

Na de vakantie zijn wij in de kleutergroep gestart met het thema lente. De kinderen hebben er voor gekozen om een tuincentrum in de themahoek te maken. Nu zijn wij op zoek naar spulletjes die wij mogen gebruiken om de hoek aan te vullen. Denkt u hierbij aan zaadjes, potten, plantjes, laarzen, paasartikelen etc.

 

De letter die deze week centraal staat is de letter ”p” van pasen. De kinderen mogen iets van thuis meenemen wat met de letter ”p” begint voor op de lettertafel.

 

Komende zaterdag is de palmpasen viering in de kerk. Elke groep maakt een gezamenlijke stok. Deze versieren wij in de klas met de kinderen en het is de bedoeling dat er wat lekkers aan komt te hangen. Zoals fruit, nootjes, koekjes, chocolaatjes, thee of een snoepje. Graag verpakt in een zakje met een lintje er aan zodat wij hem makkelijk op de stok kunnen beverstigen. Kent u iemand die wij kunnen verblijden met een palmpasen stok, dan houden wij ons aanbevolen. Anders kiezen wij zelf iemand uit.

 

Volgende week woensdag 23 maart gaan beide groepen op stap naar de boerderij van de familie Ruigrok. Geef u kinderen deze dag graag oude kleren en laarzen mee. Tevens zijn wij nog op zoek naar ouders die ons willen rijden. U kunt zich hiervoor opgeven op het inschrijfformulier op het prikbord bij de klas.

 

 

 

 

palmpasen palmpasen