Schoolvoetbal (gr. 6 t/m 8)

ingevoerd op 13-01-2016

 

Hallo ouders van groep 6, 7 en 8-ers!!!  

Ook dit jaar wordt er weer een schoolvoetbaltoernooi georganiseerd in Schagen. Net als andere jaren willen wij ons als school ook weer opgeven, maar willen wij uiteraard eerst weten welke kinderen het leuk vinden om dit toernooi te spelen.

- Iedereen in de groepen 6-7 en 8 mag meedoen. Jongens én meisjes.

- De jongens van gr. 6 en de meisjes spelen 7 tegen 7, de oudere jongens 11 tegen 11.

- Speeldata : 6 april of 13 april, afh. van de indeling door de organisatie.

- Er wordt gespeeld bij VV Schagen (gr. 6 + meisjes) en bij VV SRC (gr. 7/8 jongens).

- Als uw kind meedoet, heeft hij/zij nodig : voetbalbroekje, scheenbeschermers en schoenen met noppen. De meisjes kunnen deze vast wel van iemand lenen!

- Als de teams niet volledig zijn of juist te vol, bepaalt juf Marja de indeling!

- Inschrijving : tot 1 februari 2016.

- Bij voldoende opgave voor één of meer meisjesteams zal juf Marja een paar trainingen gaan verzorgen. Voor de meisjes van groep 7/8 is er in Schagen zelfs een gratis clinic op 23 en 30 maart. Uiteraard moeten we dit wel op tijd opgeven!!! Overleg dit dus per team met juf Marja (ook voor 1 feb.!!). VOL = VOL!!!

 - Betreffende de bovengenoemde clinic voor de meisjes hopen we op een ouder (of meer) die dit op zich willen nemen qua begeleiding.

- Uiteraard zijn er chauffeurs nodig! Voor de begeleiding en training hebben we al enkele enthousiaste ouders maar uiteraard zijn er nog wel chauffeurs nodig en is publiek meer dan welkom!  Opgave voor rijden kan bij juf Marja of Esther Vennink (moeder van Thijs; tel. 06-52351505).

 

Wij hopen op weer een leuk, sportief en spannend evenement.

Met groet, juf Marja & Esther Vennink

Coverknvb_v2_1 Coverknvb_v2_1