Drinken van Campina een idee?

ingevoerd op 11-07-2015

Beste ouders, verzorgers van de kinderen van Sint Jan,


Heeft u regelmatig dat u ’s morgens haast heeft? Heeft u eigenlijk niet zoveel tijd om de drinkbeker van uw kind te vullen voor de kleine pauze? Of trekt u de voorraadkast open en blijken de pakjes drinken op te zijn? Wilt u een goed alternatief?

U heeft de mogelijkheid om uw kind aan te melden bij Campina, zodat er elke schooldag schoolmelk of Optimel op school klaarstaat om te drinken. Op de site http://www.campinaopschool.nl kunt u alle informatie vinden. En als u vragen heeft, mag u mij altijd mailen: karien.denengelsen@sintjanwaarland.nl.

Als u uw kind (of kinderen) voor het nieuwe schooljaar wilt aanmelden, dan moet u dat via de site doen. Ik krijg daar dan een melding van. De dagen dat uw kind vrij is van school i.v.m. vakanties of studiedagen, wordt er ook geen melk/optimel voor uw kind geleverd. 

Wanneer uw kind een dag afwezig is (bijvoorbeeld wegens ziekte of tandartsbezoek), dan mag het de volgende dag het niet opgedronken pakje mee naar huis nemen. Denkt u daar ook zelf even aan?  

 

Vriendelijke groet, Karien den Engelsen

images images