Basisschool Sint Jan in Waarland

Een school met twee benen in de klei

 

Nieuwsbrieven
Een paar jaar geleden gaven we om  de 2 weken alle oudste kinderen een papieren Nieuwsbrief mee. De volgende stap was dat onze Nieuwsbrieven digitaal werden verstuurd, dus onze Nieuwsbrieven werden NIET meer op papier meegegeven.
Nu zijn we bij stap 3 en wordt de inhoud van de Nieuwsbrieven gepubliceerd op onze nieuwe website. U vindt deze berichten onder het kopje " Nieuws".  Ik raad u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste St.Jan nieuws!

 

Basisschool Sint Jan
RK basisschool Sint Jan is een unieke dorpsschool die midden in de bruisende gemeenschap Waarland staat.

Onze school biedt een veilige omgeving, waarin ieder kind zich vanuit de basisvoorwaarden op cognitief, motorisch, emotioneel, sociaal en creatief gebied kan ontwikkelen. We leren de kinderen dat ze zichzelf mogen zijn en nieuwsgierig en vol zelfvertrouwen de maatschappij tegemoet treden. Maar natuurlijk ook zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Onze school is een sociaal trefpunt en vanuit een open en transparante organisatie communiceren alle geledingen met elkaar. Wij zijn een lerend team in een lerende school. Onze school is een katholieke school, maar staat ook open voor leerlingen met een andere levensbeschouwing. Naast catechese wordt er ook aandacht besteed aan andere geestelijke stromingen.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze dynamische school? Kom vooral eens binnen. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten!


Jan de Boer
directeur

 

De Sint Jan heeft sinds december 2013 een nieuwe website. De website is dus nog volop in ontwikkeling. Heeft u een Tip of Top voor ons betreffende onze website, dan horen wij die graag van u!