Lotenverkoop Jantje Beton van start!

ingevoerd op 23-05-2016

Beste ouders,

Onze sschool doet dit jaar weer mee aan de Jantje Beton Loterij. Van 25 mei t/m 8 juni 2016 verkopen de leerlingen uit groep 4 t/m 7 loten voor de Jantje Beton Loterij. De helft van de opbrengst mogen wij als school zelf besteden aan spelmaterialen, opknappen van het schoolplein of actieve buitenactiviteiten. Jantje Beton kan met de andere helft van de opbrengst buitenspeelprojecten in het hele land ondersteunen.

 

Verkoop alleen aan familie, buren of bekenden.

Op woensdag 25 mei ontvangen de leerlingen alle verkoopmaterialen en een ouder-infoblad. De loten worden verkocht via eenmalige machtiging. Leerlingen lopen daardoor niet meer met geld over straat, dat is wel zo veilig. In de klas wordt een instructiefilmpje gekeken. Het filmpje ’hoe werkt de loterijverkoop via machtiging’ kunt u ook bekijken op www.jantjebeton.nl/loterij  De loterij is een actie gericht op de verkoop van loten aan familie, vrienden en kennissen.

 

Over Jantje Beton.

Jantje Beton wil dat kinderen vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen en bewegen in hun eigen buurt. Want buitenspelen is leuk én gezond. Door mee te doen aan de loterij levert onze school een bijdrage aan het speelplezier van duizenden kinderen in Nederland. Dat is hard nodig in een tijd waarin 80% van de kinderen te weinig beweegt. Wilt u meer weten over de projecten van Jantje Beton? Ga dan naar www.jantjebeton.nl/wat-doen-we

 

Meer informatie.

Heeft u nog vragen over de loterij? Neem dan contact op met Natas Veldman of Annette Kröber of ga  naar de informatiepagina voor ouders op www.jantjebeton.nl/loterij U vindt daar ook de antwoorden op de meest gestelde vragen over deze actie.

 

De actie loopt tot en met woensdag 8 juni. zou u erop toe willen zien dat uw kind het verkoopboekje uiterlijk vrijdag 10 juni inlevert bij zijn/haar leerkracht? Hartelijk dank!

 

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de verkoop van de loten en hopen op een mooie opbrengst!

 

Namens de OV,

Natas Veldman en Annette Kröber

jantje beton jantje beton