De finale: wie heeft de hoogste zonnebloem?

ingevoerd op 03-09-2015

Na weken intensief vertroetelen van de zonnepit en de uiteindelijk plant, is iedereen vast benieuwd wie de hoogste zonnebloem heeft gekweekt in het kader van de Groei & Bloei actie. Daarom gaan we meten!
Is jouw zonnebloem 2 meter of hoger geworden? Meld dit dan bij je meester of juf. Vervolgens komt een van de leden van de Oudervereniging bij je thuis om de zonnebloem op te meten.

Op woensdag 9 september is de grote finale om 12.00 uur en wordt bekendgemaakt wie de allerhoogste zonnebloem heeft en dus winnaar is van deze Groei & Bloei-wedstrijd. Het zou leuk zijn als iedereen die dag zijn zonnebloem meeneemt, ongeacht de lengte. Er staat een grote regenton die als vaas dient en waar je dus je zonnebloem in kunt zetten. Laten we er een mooi boeket van maken met z’n allen!

Intussen verzorg je natuurlijk nog altijd je kastanje, die vorig jaar is uitgedeeld voor de Groei & Bloei-wedstrijd. De finale daarvan staat nog op het programma, maar de kastanjes krijgen nog even de tijd om verder te groeien.

Namens de Oudervereniging,
Sandra Dekker

zonnebloem-522x391 zonnebloem-522x391