Docuportfolio (gr. 6b/7b)

ingevoerd op 29-11-2014

Maandag 1 december krijgen de kinderen hun werkstuk met beoordeling terug. Groep 6b maakte het allereerste werkstuk over een dier. De kwaliteit is veelbelovend. Groep 7b heeft ook zeer professioneel uitziende werkstukken afgeleverd. Deze gingen over een beroep. Ook moest er een interview worden gehouden. Kinderen hebben onder andere interviews gehouden met Lydia Rood (schrijfster) en een actrice uit de tv-serie Spanga’s. Gaaf!

Donderdag 4 december moeten het werkstuk en het beoordelingsformulier weer terug op school zijn. Het geheel wordt dan toegevoegd aan het docuportfolio. Dit is een map waarin alle werkstukken en andere docuproducten worden verzameld van groep 6, 7 en 8.


We zijn ook alweer een tijdje bezig met de volgende producten. Groep 6b organiseert (op papier) een kamp. Zij maken een informatieve en aantrekkelijke folder. Groep 7b schrijft een artikel met een maatschappelijk onderwerp. Daar hoort ook het maken en verwerken van een enquête bij. De uitleg hierover krijgen de kinderen nog.

Al met al: er wordt hard gewerkt in 6b/7b!

Docuportfolio Docuportfolio