Zet jij ook je schoentje op school?

ingevoerd op 21-11-2014

Lieve kinderen (en ouders) van de Sint Jan,

Zoals jullie vast weten is Sinterklaas zaterdag weer in Nederland aangekomen. Komend weekend komt hij in Waarland aan.
Sinterklaas heeft ons gevraagd of wij aan jullie willen doorgeven dat de kinderen van de Sint Jan op 25 november hun schoen mogen zetten.
Dat is volgende week dinsdag. Dus neem je schoen, slof of laars mee, want wie weet komen er wel een paar pieten met wat leuks of lekkers langs.

Op 5 december heeft sinterklaas ons al toevertrouwd dat hij onze school weer zal bezoeken. Zoals ieder jaar een feest! ’s Morgens om 8:25 verwachten we alle kinderen op school. Kom vooral niet te laat, want het zou toch zonde zijn als je Sinterklaas mist met zijn pieten. In de groep 1 t/m 5 komt sinterklaas op bezoek in de klas. De groepen 6 t/m 8 maken prachtige surprises voor elkaar en gaan dat die morgen uitpakken. De kinderen van groep 6 t/m 8 moeten hun surprise in een vuilniszak de dag ervoor al op school hebben gebracht.
Voor de middag kunnen de kinderen zich inschrijven op een onderdeel, zoals knutselen, gym, drama of film kijken. De groepen 1 t/m 4 zijn die middag lekker vrij en kunnen bijkomen van de ochtend.

Pepernotengroeten van de Sintcommissie