Projecten (gr. 6b/7b)

ingevoerd op 29-10-2014

Werkstuk
De werkstukken zijn bijna af! Dinsdag werken we voor de laatste keer op school aan het werkstuk. Dinsdag 11 november is de dag... waarop je het werkstuk inleveren mag (moet)! Tip: lever jouw werkstuk al eerder in. Mocht er toch nog iets fout gaan, dan heb je nog een paar dagen speling. Immers: per dag dat je het werkstuk te laat inlevert, gaat er een punt van je cijfer af.

Klik hier voor de informatie over de literatuuropgave (http://www.sintjanwaarland.nl/pg-26348-7-84805/pagina/vakken_projecten_en_presentaties__-_kopie.html). Deze informatie heb je afgelopen dinsdag op het digibord gezien. Gebruik ook de handleiding en het beoordelingsformulier.

Groep 6 tekent een Middeleeuwse stad
Afgelopen dinsdag hebben de kinderen een Middeleeuwse stad met stadspoort en minimaal drie beroepen uit deze tijd ontworpen. Deze opdracht past bij het thema voor geschiedenis waar we nu mee bezig zijn.

Groep 7 maakt een webles ’Christendom’
Leren met behulp van tekst en filmpjes op internet. Dat is precies wat de kinderen uit groep 7b dinsdag deden. Zij leerden over het rijk van Karel de Grote en het Christendom. Dit alles past bij het geschiedenisthema waar we nu mee bezig zijn. Daarnaast hebben zij hiermee geleerd om goede internetbronnen te gebruiken. Klik hier (http://webleschristendom.blogspot.nl/) om de webles nog een keer te bekijken.
projecten projecten
projecten projecten
projecten projecten
projecten projecten
projecten projecten
projecten projecten